Vei înceta să-ți mai pui piedici la slăbit! 8 cauze ale metabolismului scăzut

gjhgMetabolismul lent este unul dintre principalele motive pentru apariția excesului de greutate. În acest caz, corpul nu arde grăsime, ca în funcționarea normală, dar îl pun “în rezervă”. Acesta este adesea motivul pentru care dieta și exercițiile fizice nu duc rezultatul dorit.

Metabolismul rău este principalul motiv pentru o dietă nereușită. Corectați aceste erori, și veți pierde cu siguranță în greutate pentru vară!

Ați adăugat în greutate brusc

Chiar și pofta nu sa îmbunătățit, dar greutatea brusc a început să se strecoare în sus. Cel mai probabil, este faptul că ați încetinit metabolismul. Acest lucru ar putea duce la un stil de viață sedentar sau la o dietă greșită, pe care ați stat recent.

Ești mereu stresată!

Terapia nervoasă este o agitare importantă a corpului, care poate provoca multe reacții care duc la consecințe neplăcute. Inclusiv încetinirea metabolismului.Tu suferi de oboseală cronică

Cu cât mai lent organismul arde de energie, cu atât mai intens organismul își manifestă oboseală. Încercați să eliminați această cauză, iar situația se poate îmbunătăți.

Mâncati pre mult dulce

O astfel de problemă, ca metabolism lent, este adesea caracteristică pentru iubitorii de dulce. Pofta de dulce apare din cauza ca organismului nui ajunge energie. Glucoza este cea mai rapidă și mai ușoară modalitate de a le restabili.

Aveți probleme cu tenul

Dacă pielea devine uscată și lipsită de vitalitate, înseamnă că circulația sângelui este dereglată și celulele nu primesc suficientă hrană.

Aveți  parul fragil și unghiile fragile

Căderea excesivă a părului, firele deteriorate, unghiile fragile, indică de asemenea că celulele părului și unghiilor nu au suficientă hrană. Motivul – în circulație proastă, ceea ce duce la un metabolism lent.Îți este frig

Metabolismul este responsabil pentru modul în care este reglată temperatura corpului, precum și pentru generarea de căldură. Dacă aveți un metabolism lent, începeți să suferiți de frig tot timpul, chiar dacă este destul de cald afară.

Începe să se depună grăsime, acolo unde nu a fost niciodată

Excesul de grăsimi în locurile “noi”, precum și apariția celulitei sugerează că metabolismul a încetinit semnificativ, organismul nu arde grăsimi și, prin urmare, caută locuri noi pentru a-l stoca.