Svetlana Kazina: adoptă un mod de viață fericit, nu sănătos. Trăiește viața fericit, nu cu mustrări de conștiință și vei trăi o sută de ani! - Bucatareasa

Svetlana Kazina: adoptă un mod de viață fericit, nu sănătos. Trăiește viața fericit, nu cu mustrări de conștiință și vei trăi o sută de ani!

Oameni. Dragi oameni! De mult timp am vrut să scriu acest articol, dar abia acuma ia venit timpul. Am ceva lucruri importante sa va spun.

25151853_10211185504889623_7949402580851806720_n

Bolile, nu vin din faptul că mediul este rău, apa este murdară, mâncarea este din material plastic, ne mișcăm prea puțin. În nici un caz!Bolile nu provin din cauza că trăiți în oraș sau la țară. Credeți-mă, corpul uman este o mașină ideală pentru adaptarea la orice condiții și hrană. Deci noi, sătenii, nu vă putem mânca mâncarea voastră urbană din prafuri și bea apa voastră și răsufla aerul vostru. Dar pentru că este diferit. Neobișnuit pentru corpul nostru. Iar voi orăsenii sunteți slabi când veniți la noi in sate, în munți și beți apă din izvor, lapte de vacă, carne de miel și altele. iar de la înălțimea și presiunea noastră vă doare capul. Dar (!) Nu e nici aici aici și nu e nici acolo – rău! Numai că habitatul nostru este diferit. Tu esti- adaptat aici, și noi – acolo. În munți la fel bolesc, ca și în orașe. Fiți pe pace))) Și în orașe există longivivi de asemenea, ca și în munți.

Dacă omul trăiește în armonie cu natura, se roagă, meditează, practică yoga, mănâncă semințe de grâu, poartă părul ca Iisus sau zeița Kali și donează orfelinatelor, asta nu înseamnă că el va trăi 100 de ani și va muri sănătos! În nici un caz!

Ce te face să crezi că dacă vei locui pe plajă într-o poziție de lotus, nu vei fi bolnav? Dacă ști câți prieteni am inmormântat care au duceau un stil de viață extrem de sănătos! EXCLUSIV SĂNĂTOS! Printre aceștia sunt sportivi, medici, vindecători și oameni care lucrează în jurul creșterii lor spirituale pe tot parcursul zilei. Fumătorii, nefumătorii și nefumătorii au murit de cancer.

Nu vei putea înțelege niciodată de unde vine boala. Nu te mai obosi cu noțiunile “imposibil”, “dietă” și “păcat”. Aceasta nu vă va prelungi viața. Pentru că boala nu este în organism, boala este în cap!

Deci, bucurați –vă de viață!

Faceți totul pentru plăcere.– Învață să mânci în cele din urmă ceea ce îți place, nu ceea ce este util. Doar mâncă,nu înfuleca fără sață.

-“Nu poți renunța la fumat?” Nu renunta! Dar nu fumați cu remușcări, ci cu plăcere. Renunțarea la fumat nu este necesară. Trebuie să dorești să nu fumezi. O interdicție întotdeauna funcționează invers.

– Renunță la slujba care te face nefericit sau învață să primești satisfacție de la acest seviciu, indierint cum ar fi el.

Nu te lua după îndemnurile modei, timpului, internetului, etc … Nu te înpodobi în ținute străine și false ale unei personalități intelectuale. Este imposibil să privești conturile ale rețelelor sociale fără să bufnești în râs. Toți postează liste de aforisme de savanți, clarvăzători, bătrâni, actori care brusc au devenit înțelepți, care nici odată nu au existat. Uneori te trage să vomiți de aceste conturi „extrem de intelectuale“ după care, de fapt, stau oameni obișnuiți, la fel ca toate acnee, cariilor dentare, arsuri la stomac, vecini, rude, dragoste nefericită, etc … fii așa cum ești! Fii tu insuti!)))

Fă ce ai vrut și ai visat să faci din copilărie. Stăpânește chitara, pianul, vocile, schiurile de munte, acuarele, mozaic, lut, etc. Nu există oameni care să nu aibă talente creative, îți spun acest lucru ca artist. Nu visa la o motocicletă, dar ea și o cumpără! Nu colecționa vise, ele putrezesc în ascunzișurile din spate ale creierului!

Ai visat mereu să mergi la munți, dar ești în birou? Du-te în munți! Locuiți în munți, dar doriți să vă urcați în birou? Du-te în oraș! ))) Totul e in mana ta!

  • Îți place intimitatea? Distrează-te singur. Ti-e frica de singuratate? Du-te la oameni)))
  • – Găsiți bucurie și plăcere în totul. Chiar și în acest caz, unde, aparent, nu poate fi.
  • – Și cel mai important sfat: oameni buni, modul de viață nu ar trebui să fie sănătos, dar FERICIT!

Și, în general, vă voi dezvălui imediat cel mai important secret al vieții și al auto-înțelesului vieții: sensul vieții nu există! )))Există pur și simplu Viața. Dimineața, după-amiaza, seara, noaptea și din nou dimineața. Există o planetă, oameni, floră și faună. Săptămâni și sărbători. Fericire și nenorocire. Și există Moartea. Și vine în orice moment, la orice vârstă. Deci, aveți timp să trăiți prin visele altor persoane, să impuneți idei și norme sociale?

Trăiți în plăcere și nu căutați cauzele bolilor și deceselor în rândul rudelor și artiștilor. Acest lucru nu putem înțelege. Dar viața este dată. Și trebuie să fie trăită în Bucurie. Nu deranjați pe alții. Chiar să le ajuți)))

Ei bine, dacă vă place să căutați sensul vieții, atunci considerați că lați găsit – să te bucuri de viață.

toate acestea nu înseamnă că este rău să fii în căutare și să fii un căutător. Dacă asta îți aduce bucurie și înplinire atuci fă – o și în continuare! Dar prietenii mei, rudele, fiind cu sufletul la gură , se destăinuiau: “Am căutat ceva în toată viața mea, făcând ceva, alergând și cel mai important era sub nas. Oameni pe care i-am iubit. Și tot ce am vrut să fac în viață, deja nu voi face niciodată … ”

Am scris toate aceste lucruli, nu pentru a criteca pe cineva sau pentru a da sfaturi pe care trebuie fiecare să le urmeze. Fiecare își trăeste viata cum crede de cuviintă. Te rog, nu uita: fericirea nu este în sat sau în oraș, nu în munți sau în câmpie, este în cap! Trăiți cum vă place și nu vă comparați fericirea cu alta. Încă nimeni nu va înțelege fericirea voastră))) Dacă nu ar exista o evaluare și o comparație a fericirii, a religiilor și a valorilor, nu ar exista războaie …

(În fotografie: stau pe Trolltung și joc pe kamuz))))

 

Autor: Svetlana Kazina