Rafaello – Cel mai simplu desert doar din 3 ingrediente.

Ingrediente:

-190g nuca de cocos

-150g migdale prajite-1 cutie de lapte condesat (397 g)

Mod de preparare:

1)Nuca de cocos  o combinam cu lapte condesat, acest lapte condesat nu este acel lapte pe care il stim noi la cafea, este un lapte condesat indulcit, arata ca o crema si se gaseste in marele magazine. Si vom mesteca totul cu o lingura de lemn foarte bine, astfel sa incorporam bine, aceasta reteta se face foarte usor si este super buna.

2)Am omogenizat foarte bine  totul si voi lasa aceasta compozitie sa stea pentru 15 minute, astfel laptele condesat sa fie  absorbit in nuca de cocos.
3)Am lasat laptele condesat si nuca de cocos pentru 15 minute, voi forma acum bomboanele rafaello, voi lua putin din compozitie voi forma o bila, am sa i-au o migdala pe care am so pun mijloc, am sa modelez din nou ca pe o bila astfel incit migdala sa fie complet acoperita. Apoi o voi trece prin nuca de cocos si o voi pune pe un platou, voi face acelasi lucru si cu restul compozitiei pina cind voi termina toata compozitia ramasa in castron.

4)Am terminat de modelat toate bomboanele le-am aranjat intr-o piramida, mie mi-a iesit 41 de bucati din aceasta cantitate. Se fac foarte usor, dau foarte bine la o petrecere si sint super delicioase.

Va doresc, pofta buna!!!