După ce am încercat mai multe rețete de budincă cu brânză, pot spune cu siguranță – ACEASTA e cea mai BUNĂ! - Bucatareasa

După ce am încercat mai multe rețete de budincă cu brânză, pot spune cu siguranță – ACEASTA e cea mai BUNĂ!

eee

Ingrediente • 5 kg de Brânză de vaci
 • 200 g de zahăr
 • 10 g de Zahăr de vanilie
 • 5 ouă
 • 100 g de smântână
 • 2 linguri de amidon

MOD DE PREPARARE

 1. Se separă albușurile și gălbenușurile. Albușurile punețile în container și dațile la rece în frigider.
 2. Luați un recipient profund. Se toarnă brânza de vaci. Adăugați la produsul lactat 5 gălbenușuri, vanilină, smântână și amidon.
 3. Bateți brânza de vaci și alte ingrediente cu un blender. Ar trebui să obțineți o masă omogenă caș. Dacă există bulgări, continuați să bateți.


 4. Scoateți albușurile din frigider. Bătuți-le într-o spumă de consistență foarte densă. Continuați să bateți albușurile și adăugați zahăr la acestea în porții mici. Deja când se adaugă tot zahărul, continuați să bateți masa timp de încă 5 minute.
 5. Adăugați câteva linguri de această masă într-un castron de brânză de vaci și amestecați. Nu se amestecă foarte intens, apoi brânza va fi aerisită. Adăugați treptat toată masa de albușuri.
 6. Ungeți forma cu unt sau pur și simplu acoperiți cu pergament. Pune toată masa în ea.
 7. Porniți cuptorul și setați temperatura la 180 ° C. Trimiteți forma cu masa în cuptorul preîncălzit timp de 50 de minute. După ora specificată, opriți cuptorul, dar nu scoateți forma imediat.  Lăsați-l acolo pentru aproximativ 7 minute. Apoi deschideți ușa și așteptați încă 7 minute. Și după aceea, scoateți cu îndrăzneală budinca de brânză.
 8. O puteți decora cu albuș de ou bătut cu zahăr pudră și ciocolată rasă.
 9. Poftă Bună!