Află în ce situații aceste fructe uscate înlocuiesc medicamentele! - Bucatareasa

Află în ce situații aceste fructe uscate înlocuiesc medicamentele!

 

hggg

Fructele uscate este aceeași farmacie. Ele susțin imunitatea, ajută la vindecarea și prevenirea multor boli. Acest articol se referă la felul de fructe uscate pe care trebuie să le consumați în timpul răcelii,  examenelor, în timpul sarcinii, slăbitului și în alte cazuri.Prunele uscate înbunățătesc  activitatea intestinelui. Acest lucru ajută la reducerea dimensiunii abdomenului, dacă se umflă din alimentele pe care nu le poate digera.

În prune sunt o mulțime de fibre, acizi organici și oligoelemente: sodiu, potasiu, calciu, fosfor, fier. Datorită acestor substanțe, prunele îmbunătățesc metabolismul, ajută la normalizarea presiunii. Poate fi folosit chiar și pentru prevenirea bolilor cardiovasculare.

Curmale uscate – un substitut excelent pentru dulciuri! Sunt la fel de dulci, dar au mai putine calorii si multe fibre care ajuta la curatarea intestinelor.

 

Curmalele întăresc imunitatea. Acestea trebuie să fie consumate în timpul răcelii, anemie, distrofie și depresie.

Dacă aveți o dispoziție proastă și o oboseală cronică – acestea sunt simptome evidente ale lipsei unor substanțe vitale vitale, iar curmalele sunt bogate în ele! Acestea conțin calciu, fier, potasiu, magneziu, cupru, zinc, fosfor, sodiu, aluminiu, cadmiu, cobalt, sulf, bor, mangan, provitamina A, vitaminele P, C, B1, B2, B6 și beta-caroten.

Mandarina uscata ajuta la recuperarea după  boala. Mandarina îmbunătățește procesele metabolice, face ca vasele de sânge să fie mai elastice. Datorită acestui fapt, edemul, stagnarea sângelui și a fluxului limfatic se îndepărtează. Ai poftă de mâncare mai bună, și cu ea starea de spirit.Lămâia uscată este un antiseptic minunat. Nu numai că ajută să facă față răcelii și gripei comune, ci chiar să le împiedice.

Există o mulțime de săruri minerale în lamaie, o mulțime de vitamina C (care garantează metabolismul și nutriția corectă a tuturor țesuturilor corporale) și conține, de asemenea, vitaminele A, B1, B2, D și P.

Smochinele uscate ajuta contra tusei uscate. Acest lucru se datorează creșterii cantității de fier din sânge. În smochine este chiar mai mare decât în mere. În plus, compoziția smochinelor include potasiu, calciu, mangan, fosfor, iod, brom, sulf, vitaminele A, C, B1, B2. Figurile stimulează activitatea tractului alimentar și provoacă apetitul.

Cireșele uscate elimină substanțele chimice din corp. Acest lucru este deosebit de important pentru locuitorii orașelor mari. Și acest lucru se datorează acțiunii pectinei: ajută la legarea compușilor chimici nocivi și sunt eliminați din organism fără a intra în sânge.Ananasul uscat ajută la scăderea în greutate și loa menținerea tinereței. Acesta contine lamaie si alti acizi organici care accelereaza procesele metabolice. În plus, ananasul conține o substanță rară de bromelain. Este un complex de enzime de plante care îmbunătățește digestia și elimină procesele inflamatorii. Potasiul și cuprul din compoziție promovează întinerirea tuturor țesuturilor corpului.