ACESTE REGULI DE AUR de autovindecare funcționează mai bine decât medicamentele! - Bucatareasa

ACESTE REGULI DE AUR de autovindecare funcționează mai bine decât medicamentele!

Corpul uman – este cel mai complex sistem. Uneori chiar nu știm la ce suntem capabili. Puterea cuvintelor și a gândirii umane are o energie inimaginabilă de vindecare și se pare inutil să tratăm orice boală fără a vindeca spiritualul.

Pentru a lansa puterile de vindecare ale corpului, este necesar să creștem nivelul energiei vitale interne. Apoi, veți reuși să învingeți cu succes boala și să restabiliți sănătatea!

1_1515015992_tumb_660

Biroul nostru editorial împărtășește cu dvs. recomandări simple, care vă vor învăța să apreciați viața, să vă recâștigeți sănătatea și sufletul – fericirea și pacea. Încercați să implementați aceste recomandări, indiferent dacă aveți sau nu o problemă. Veți vedea, foarte curând viata va juca în culori complet diferite. Vindecați-vă singur corpul!Vindecați-vă singur corpul!

 1. Beți 0,5 litri de apă pură de trei ori pe zi. În timpul procedurii, repetați-vă: “Sunt sănătoasă, sunt vindecată!”
 2. Găsiți timp pentru auto-masaj. Aproximativ 10-15 minute pe zi vă vor percepe energie și vitalitate. Doar frecați corpul uscat cu mâinile, acordați o atenție deosebită în zona capului, gâtului, pieptului și tălpelor.
 3. Obișnuiți-vă să mergeți la culcare la ora 22:00 și să vă ridicați cu primele raze solare.
 4. Fiți atenți la respirație. Ar trebui să fie lină, liberă, fără cleme, cu un sentiment de bucurie interioară. Încercați să respirați de 2-3 ori mai mult decât inhalarea și nu uitați să controlați respirația pe tot parcursul zilei.
 5. Încercați să aruncați probleme de sănătate din cap. Nu gândiți și nu vorbiți despre bolile voastre. Acest lucru este foarte important!


 6. 4_1515015998_tumb_660
 7. Petrece timpul în sânul naturii, priviți în cer și admirați norii. Buna dispoziție și aerul proaspăt sunt garanția unei sănătăți bune.
 8. Ascultați muzică energică bucuroasă în timpul zilei și relaxați-vă pe timp de noapte. Dansați, cântați, bucurați-vă de momentul!
 9. Mâncați mai des, dar în porții mici, de 5-6 ori pe zi. Hrana de casă este cea mai folositoare. Pregătiți terci de ovăz dimineața, mâncați salate, varză, pâine de casă. Dar este necesar să uitați de băuturile vasoconstrictoare: nu există ceai, cafea, alcool.
 10. Călește organismul! Mai întâi, turnați apă rece peste picioare, apoi peste genunchi, creșteți mai sus, până când începeți să vă turnați apă în cap.
 11. Începeți să faceți sport. Pentru aceasta, nu este necesar să mergeți la sala, gimnastica acasă este ceea ce aveți nevoie! fă flotări, aleargă pe loc, ridică greutăți, fă genuflexiuni.
 12. O zi pe săptămână de foame, nu mânca nimic în acestă zi.  Înainte de ziua postului și în timpul acestuia, spuneți-vă: “Voi fi sănătos în schimbul acestei zile de post.
 13. Vorbește conversații calm și emoționale cu cei dragi. Acesta este un mod minunat de a face schimb de energie pozitivă, ceea ce vă duce pe dumneavoastră și pe interlocutor într-o stare armonioasă.
 14. Eliminați toate canalele de la care apar informații negative. Gândiți-vă numai la bine. Urmăriți comedii, citiți cărți de suflet, ascultați melodiile preferate. Nu există informații complicate și intruzive – doar emoții plăcute și pozitive!


 15. Exercițiu foarte puternic! Luați o mică respirație, apoi strângeți-vă nasul cu degetele și închideți gura . Spuneți-vă fraza: “Vreau să trăiesc!” după care inspiră din nou și mai repetă o dată. Această practică vă va semnala corpul despre o dorință puternică de a trăi, iar apoi bolile vor începe să se retragă. Surprinzător, multe boli provin adesea din deprecierea subconștientă a propriei vieți.
 16. Dați 5 minute pe zi gândurilor bune. Stai confortabil și gândește-te din inimă: „Fie ca toți să fie sănătoși, totul va fi bine!“
 17. În fiecare zi, imaginați-vă viitorul, că sunteți o persoană sănătoasă și fericită. De exemplu, imaginați-vă cum peste o săptămână vă vedeți râzând și vesel într-un loc cunoscut.
 18. Acesta este cel mai important element. Apel pentru ajutor lui Dumnezeu. Roaga-te, du-te la biserică și cere vindecare.

sursa: pomada.cc