16 adevăruri severe despre viață, care te vor face mai puternic! - Bucatareasa

16 adevăruri severe despre viață, care te vor face mai puternic!

mini-11

Viața este un lanț extraordinar, imprevizibil de episoade. Unii dintre noi încearcă să rămână departe de lucrurile riscante, alții, dimpotrivă, se bucură de plimbare pe un roller coaster.

Totuși, indiferent de modul în care încerci să-ți controlezi viața, uneori vin să vină când lumea ta începe să se prăbușească. Și în acest moment, singurul lucru pe care îl puteți face este să înțelegeți și să acceptați câteva adevăruri importante, dar cruzătoare despre viață.Nu puteți controla tot ce vi se întâmplă. Și trebuie să recunoști asta.

1 . Vei muri.

Și nici banii, nici chirurgie plastică și diete nu o pot schimba asta. Câți bani nu au cheltui, în cele din urmă, toți oamenii ajung în același fel, devenind hrană pentru râme.

2. Experiența este cea mai buna investiție de bani.

Încercați să vă investiți finanțele în educație și impresii, nu în obiecte materiale. Bunurile voastre materiale orbitoare vor trece, însă experiența pe care ați câștigat-o va rămâne cu voi pentru totdeauna.

3. Toata lumea are defecte

Nu pune pe nimeni pe un piedestal deoarece vei intampina numai dezamagiri. Aminteste-ti ca pana si cea mai buna persoana din lume este doar un suflet pe acest pamant… si ca si ea mai face greseli. Nimeni nu este fara defect. Si pentru a iubi pe cineva cu adevarat trebuie sa intelegi asta.

4. Pentru a petrece frumos timpul nu e neapărat să cheltuiți mulți bani.

Banii în sine, nu au nimic distractiv. Da, cu ajutorul lor puteți cumpăra un bilet pentru concertul celei mai populare trupe din lume, dar în cele din urmă, modul în care vă petreceți timpul acolo depinde în primul rând de dumneavoastră.5. Nu veți putea întra în voie la toți

Ce nu ați face, oamenii din jurul vostru vor avea întotdeauna nevoie de mai mult. Mai mult. MAI MULT. Prin urmare, aveți întotdeauna o alegere: fie să vă opriți și să vă gândiți la sine, fie să muriți, încercând fără sens să-i faceți pe toți fericiți.

6. Totul este trecator

In aceasta lume, toate lucrurile trebuie sa se termine mai devreme sau mai tarziu. Acceptarea acestui adevar important te va ajuta sa depasesti momentele dificile mult mai repede. Data viitoare cand treci printr-o perioada grea, asigura-te ca ii reamintesti sufletului tau ca nimic nu dureaza pentru totdeauna si ca orice ar fi… va trece si el.

7. Învață să trăiești cu momentul prezent.

Ceea ce a trecut, nu se va întoarce, iar viitorul este acoperit de ceață. Singurul lucru care este sub controlul nostru este momentul prezent și ce facem cu el. Asigurați-vă că trăiți în prezent.

8. Împărtășește-ți cunoștințele.

Nu faceți greșeala de a acționa egoist atunci când cineva are nevoie de ajutorul vostru. De fapt, este o binecuvântare să vă împărtășiți cunoștințele cu alte persoane. Vorbiți cu oamenii, raportați lucruri noi. Adu-ți schimbări cu tine – lumea are nevoie cu disperare de ele.

9. Nu mai visa și începe a lucra.

Să visezi e plăcut, dar numai să visezi, nu poți merge dincolo de zona de confort. Luați-vă în mână și începeți să transpuneți toate ideile în practică. Construiește, Creează, Schimbă, Inventați, Inițiați, Faceți tot ce puteți face.

10. Timpul este mai scump decât banii.

Societatea modernă a dovedit că timpul – este bani. Schimbăm 40 de ore din viața ta în fiecare săptămână pentru un anumit salariu. Dar trebuie să vă întrebați – merită cu adevărat? Chiar vrei să lucrezi pentru “unchiul altcuiva” să plătești facturile până vei muri?

11. Fii recunoscător pentru tot ce ai.

Aveți un acoperiș peste cap?  Haine curate și o cină caldă? Persoana preferata care te așteaptă acasă? Dacă da, atunci sunteți cea mai bogată persoană din lume. Unii oameni trebuie să se lupte literalmente pentru o picătură de apă. Nu uitați să tratați cu recunoștință ceea ce aveți.

12. Primesti ceea ce oferi

Trateaza oamenii asa cum ti-ar placea sa fii tratata daca vrei sa traiesti intr-o lume mai buna. Fii amabila, atenta si respectuoasa. In aceasta lumea, totul se intoarce la un moment dat.

13. Investește-te în tine.Investește în tot ceea ce-ți place. Investește în cea mai mare pasiune. Faceți-o să funcționeze. Fii cea mai bună versiune a ta.

14. Maine este o noua zi

Cand simti ca nu mai poti continua, aminteste-ti ca maine este o alta zi. Indiferent de ce ti s-a intampla pana acum, noaptea va veni si va aduce cu ea o noua zi. Ai posibilitatea la un nou inceput!

15. Indiferent ce faceți, nu vă pierdeți.

Pe parcursul vieții, veți întâlni multe obstacole, dar cel mai important – nu vă pierdeți niciodată. Întotdeauna amintiți-vă cine sunteți, ce apărați și în ce credeți.

16. Fii responsabil de acțiunile tale.

Tu și numai tu ești responsabil pentru succesele, eșecurile tale, pentru tot ce ai în prezent. Viața ta este numai în mâinile tale.

zhizn